Sponsor:

f.eks. by, postnummer eller værtshus
01 - Gadespejlet - Herning
02 - Potten - Skive
03 - Celinas Bar - Århus C
04 - Bro Café - Århus C
05 - Kurts Mor - Århus C


28/12 - Skipperkroen - Virksund, Højsl...
af Esser
20/8 - Mathias Kælderen - Viborg
af jacob
12/3 - Strandborg - LUKKET - Århus C
af mr. L
12/3 - Pub Crawl - Århus C
af mr. L
12/3 - Pub Crawl - Århus C
af mr. L


Sponsor:
Kurts Mor
Fredens Torv 7
8000 Århus C
Telefon: 86181848
Hjemmeside: http://www.kurtsmor.dk
Facebook:
E-mail:


Åbningstider
Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

13.00-01.00
13.00-01.00
13.00-01.00
13.00-01.00
12.00-01.00
13.00-01.00
13.00-01.00


Kurt's Mor er en institution i Aarhus - Smilets By. Altid gæster, altid gang i den, altid MEGET billige drikkevarer.

Ingen grønlændere, men alligevel trækker bodegaen Kurt's Mor en seks'er hjem. Denne bodega er bare fantastisk! Kurt's Mor har fjernsyn, der er klokke, så man kan give de tørstige gæster en omgang, og så er der et KÆMPE udvalg af shots. Og hvis man som gæst er i tvivl, ja så ejer Betty Jensen faktisk en lamineringsmaskine. Meget listig indretning med laminerede skilte OVERALT i beværtningen.

De fem anmeldere mødte Heidi bag baren. Heidi var rigtig flink og viste anmelderne det hele frem og forsøgte flere gange at lave mersalg. Godt gået!

Anmelderne faldte også i snak med flere af gæsterne. Snakken gik i en god tone, og anmelderne fik blandt andet at vide, at der altid er nogle meget søde og pæne (kvindelige) servitricer på arbejde. Hvis man ikke troede dem, kunne man bare kigge på de billeder, som var hængt op fra sidste firmatur. Og ja anmelderne må give sig - de ser ikke værst ud.

Klientellet er alt: Stamgæster, studerende, ældre og unge og alle de andre. Kurt's Mor er stedet for alle! Stemningen var denne lørdag eftermiddag stille og rolig bodega stemning. Gæsterne sad stille og snakkede og ville også gerne samtale med prøvekøberne. Udvalget i baren var stort og som tidligere nævnt, er der på Kurt's Mor et meget stort udvalg af shots og almindelige drinks. Alt sammen til yderst favorable priser. Mandag til torsdag er der karaoke på Kurt's Mor. Der er trådløst internet og der kommer af og til besøg af en narkohund, som kommer på flere beværtninger i Aarhus - Smilets By.

Kurt's Mor er en sand perle i Aarhus - Smilets By og så absolut et besøg værd!Musik
PC med musik også mulighed for at spille CD'ere.

Spillemaskiner
3

Siddepladser
53

Husets øl
Tuborg til kr. 10,-

Tilbud/happy hour
10 kr. altid hver dag!!!!!!

Toiletforhold
Trælse toiletter. To stk., hver med sit håndklæde.

Nærmeste spisested
Gaucho/ Jakobs/Rivas

Rygning
Ja

Dansegulv
Nej

Boks
Nej

Klik for at forstørre et billede


skriv en ny kommentar#1 - Kristian skrev d. 20-05-2009
Moren er et rigtig godt sted - jeg husker engang jeg var der sidst på aftenen i festugen. Der blev som sædvanlig råbt sidste omgang kl 01 - men en gæst kastede sin krop op i baren og svarede "Jeg skal lige have 10 shots at gå hjem på"... Så holdt de åbent til kl 4.
#2 - Flemming skrev d. 08-11-2010
Jeg boede en overgang på stue med Kurts mor efter hun havde brækket benet. Dejlig dame med en lystig humor! Knus
#3 - Grønlænder skrev d. 27-02-2012
http://da.wikipedia.org/wiki/Diskrimination
#4 - En der er træt af razister! skrev d. 16-03-2012skriv en ny kommentar
Stk. 4. Chikane skal betragtes som forskelsbehandling, når en uønsket optræden i relation til en persons race, hudfarve, religion eller tro, politiske anskuelse, seksuelle orientering, alder, handicap eller nationale, sociale eller etniske oprindelse finder sted med det formål eller den virkning at krænke en persons værdighed og skabe et truende, fjendtligt, nedværdigende, ydmygende eller ubehageligt klima for den pågældende. Stk. 5. En instruktion om at forskelsbehandle en person på grund af race, hudfarve, religion eller tro, politisk anskuelse, seksuel orientering, alder, handicap eller national, social eller etnisk oprindelse betragtes som forskelsbehandling
#5 - Nick skrev d. 16-03-2012
Tænk engang, at anmelderen bare "ignorerer", at Kurts Mor diskriminerer grønlændere. Det burde da mindst trække 2 stjerner ned, eller gi' slet ingen stjerner. "Ingen grønlændere, men alligevel trækker bodegaen en seks'er hjem" Skandale. Måske er anmelderen også selv racist??
#6 - Ung/Studerende/grønlænder/Dansk statsborger skrev d. 16-03-2012
Anmelderen burde skamme sig.
#7 - Bekymretstuderende skrev d. 16-03-2012skriv en ny kommentar
Sikke noget ! Håber at der er nogen, som anmelder dette! Racisme og forskelsbehandling - jeg troede vi levede i en moderne tid! Anmelderen såvel som Kurts Mor burde skamme sig gevaldigt !
#8 - !!! skrev d. 16-03-2012
RACISME!
#9 - Grønland! skrev d. 16-03-2012
Skam jer fuckin rasister! Hvad i end hentyder til...!
#10 - ACE skrev d. 31-03-2012skriv en ny kommentar
OMG, jeg er grønlænder, men jeg er dansk, fordi jeg kan ikke have grønlandsk statsborgerskab. OMG, jeg ødelægger alt og drikker mig totaal fuld. OMG, jeg er en alkoholiker. Jeg støtter alkoholikere! Jeg sørger for folk skal drikke sig fulde, men dine folk kan ikke komme ind, fordi jeg styrer! OMG, jeg elsker livet, fordi jeg er fuld hele tiden og jeg ødelægger tit stemningen i værtshusene. OMG, jeg elsker værtshuse, fordi der bliver man accepteret som menneske, ikke som dyr. OH MY GOOD, BARE DE JEG SKRIVER ER LIGE SÅ SANDT, SOM JEG ER VED COMPUTEREN!!!!! OH MY GOD, JEG
#11 - Kasper skrev d. 20-04-2012
Hvordan kan det være racisme, at grønlændere er med til at trække karakteren op?
#12 - avi skrev d. 19-05-2012
Kasper du misforstår, vi grønlændere kan ikke komme ind til flere steder i århus. Og jeg skulle ellers mødes med mine venner der i kurts mor, men jeg kunne ikke komme ind fordi jeg er eller ligner grønlænder.
#13 - Anonym skrev d. 17-07-2012skriv en ny kommentar
Nu er stedet også blevet anmeldt for racisme og vil ikke lukke sorte ind. Jeg håber at andre ligesom jeg vil boykotte stedet. Så kan det være nok så hyggeligt og stemningsfyldt og billigt. Det er ikke ok at forskesbehandle og diskriminere folk på den måde. Det vil jeg bare ikke støtte.
#14 - olle osche skrev d. 17-07-2012
lortested - kun white pride tosser og andre sociopater- boykot lortet
#15 - Anonym skrev d. 01-08-2012
Værthus ville ikke lukke sorte ind 17. jul. 2012 07.02 DR-Nyheder / P4 En værtshusejer i Aarhus er meldt til politiet for racisme, fordi værtshuset i lørdags nægtede at lukke folk med sort hudfarve ind. - Jeg følte mig ydmyget og nedværdiget og var chokeret. Det var ren og skær racisme, fortæller Tendai Tagarira. Han blev i lørdags sammen med andre sorte afvist af en dørmand, da de forsøgte at komme ind på værtshuset Kurts Mor i Aaarhus. Begrundelsen var, at man ikke lukkede sorte ind. En gæst med stjålet dankort Ejeren af Kurts Mor, Betty Jensen, bekræfter, at sorte blev afvist lørdag aften og nat. Det skyldtes, forklarer hun, at en gæst på værtshuset natten før havde fået stjålet sit Dankort - som der efterfølgende blev hævet 37.000 kr på - og han mente, at det var en anden gæst - en sort mand, der stod bag. - Derfor sagde jeg til dørmændene, at de ikke skulle lukke sorte ind, indtil sagen var opklaret, siger hun og afviser, at der skulle være tale om racisme:. Ville de nægte hvide adgang? - Hvis en hvid mand havde stjålet penge på den bar, ville de så have nægtet hvide at komme ind, spørger Tendai Tagarira, der får støtte af Niels Erik Hansen - leder af dokumentations- og rådgivningscenteret om racediskrimination - Man må ikke afvise folk på grund af f.eks. hudfarve eller etnisk oprindelse. Så her er der tale om en klar overtrædelse af loven. Tendai Tagarira - der er fra Zimbabwe og iøvrigt bor i Aarhus under den såkaldte friby-ordning, der giver ophold til forfulgte forfattere - meldte i går Kurts Mor til politiet. Alligevel ikke på værtshuset Gæsten, der fik stjålet sit Dankort, fandt senere ud, at tyveriet slet ikke skete på værtshuset, men først efter han var kommet ud på gaden. Og billeder fra en overvågningsvideo har nu rettet mistanken mod to mænd og en kvinde, siger Betty Jensen. Ingen af dem er sorte. Tagarira har i øvrigt været omfattet af den såkaldte fribyordning, der giver husly til forfulgte forfattere.
#16 - bettina lorenzen skrev d. 25-08-2013skriv en ny kommentar
kurts mor er på ingen måder et racistisk værtshus, der kommer folk af anden etnisk bagrund og der er ingen tvivl om at de hygger sig og at de er velkommen som andre gæster...syntes at det er synd og skam at et tilfælde som denne skal prøve at lave et dårligt omdømme for kurts mor.... altid glade folk.....
#17 - bettina lorenzen skrev d. 25-08-2013
p.s der er også grønlænder der inde så sent som igår så hold
Navn:

Kommentar:


The CAPTCHA image

Gentag ovenstående valideringskode:
Forside | Nyheder | Listige steder | Events | Indsend anmeldelse | Om Listige steder | Links | Forum
Copyright © 2007 Listigesteder.dk