Sponsor:

f.eks. by, postnummer eller værtshus
01 - Gadespejlet - Herning
02 - Potten - Skive
03 - Celinas Bar - Århus C
04 - Bro Café - Århus C
05 - Kurts Mor - Århus C


28/12 - Skipperkroen - Virksund, Højsl...
af Esser
20/8 - Mathias Kælderen - Viborg
af jacob
12/3 - Strandborg - LUKKET - Århus C
af mr. L
12/3 - Pub Crawl - Århus C
af mr. L
12/3 - Pub Crawl - Århus C
af mr. L


Sponsor:


Listige Steder


Narkosalg på Chaplin i Viborg
11 / 5 / 2009
En 23-årig mand fra Viborg gav den som narkosælger på Diskotek Chaplin natten til lørdag den 2. maj. Lige en tand for åbenlyst, og da Viborgs restauratører har bandlyst narko på underholdningssteder, blev politiet tilkaldt.

Da den 23-årige blev anholdt ved halvfem-tiden om morgenen havde han fem pølsemandsposer på sig med i alt 20 gram amfetamin.

Politiet ransagede også den unge mands bopæl, man da der ikke blev fundet mere narko, slap han for at blive fremstillet i grundlovsforhør. Han slipper dog ikke for en tur i retten, hvor han skal stå til ansvar for at videsælge narko.

Musikaften på Café Børsen, Viborg
24 / 4 / 2009
Fredag deb 24. april kl. 20.00 spiller Jan Vestergaard på Café Børsen i Viborg.

Der er åbent for alle til denne hyggelige musikaften.

1. maj på Julle's Bar
24 / 4 / 2009
Den 1. maj fejres på Julle's Bar i Viborg med stegt flæsk og persillesovs, årets Rød Tuborg udgivelse og musik og dans ved Kent Jungslung. Prisen er 125 kr. og der er tilmeldingsfrist den 28. april. Der stilles telt op på pladsen foran bodegaen, så der er plads til alle.

Igen liv i Nykroen, Løgstrup
22 / 4 / 2009
Der er kommet liv i Nykroen i Løgstrup igen, og nu kan man således også indtage en dejlig middag i kroens lokaler på Østergade.
Den 1. april overtog Nouha Chamoun kroen, og hun har ansat sønnen Jossef Chamoun til at passe køkkenet.

Restaurantens køkken har åbent hver aften til klokken 21, mens restauranten lukker klokken 22, og i første omgang er det Jossef Chamoun, der passer køkkenet alene.

Til trods for sine kun 21 år er han allerede erfaren i faget, selvom han ikke er uddannet kok eller andet. Tidligere har han arbejdet som både kok og tjener på forskellige restaurationer, og selvom det tit kan være stressende, er det et arbejde han holder af. »Jeg har kun gode erfaringer inden for det felt, og det er det, jeg bedst kan lide at arbejde med,« siger Jossef Chamoun, der håber på overbærenhed fra kunderne,hvis der i enkelte tilfælde skulle være ventetid på maden.

Jossef Chamoun og familien bor indtil videre i lejligheden tilknyttet kroen efter de flyttede til byen kort før april måned i år. Han er født og opvokset i Snedsted i Thy, og havde aldrig set Løgstrup før han besøgte den første gang. »Alle har været utrolig hjælpsomme og gavmilde, og
det er et dejligt sted, som jeg allerede er rigtig glad for,« siger Jossef Chamoun.
Indtil videre er restauranten åbent hver dag, og der er også mulighed for at vælge menukortets retter som take away.
Der er indgang til restauranten fra Østergade, så de spisende gæster slipper for at skulle gennem krostuen ind i restauranten.

Maskerede tyve stoppet af gæster fra Borgen
16 / 4 / 2009
Fire mænd iført masker og handsker var natten til torsdag godt i gang med at snuppe en hæveautomat fra Nordea i Storegade i Bjerringbro. Kæden var lagt om hæveautomaten, og den medbragte rendegraver var klar til at trække. Men tyveknægtene havde ikke gjort deres forarbejde godt nok. Pengeautomaten var beskyttet af flere ruder, som gerningsmændene måtte knuse med koben. Larmen fangede opmærksomheden hos flere personer, som hyggede sig på et nærliggende værthus, Christiansborg, og de skyndte sig hen til banken.

Da tyvene så, hvem der var på vej, glemte de alt om pengeautomat, rendegraver og den Mitsubishi Varebil, som skulle bruges til at køre automaten væk med. I stedet kastede de sig ind i Porsche Cayenne, som de tog flugten i.

Politiet hørte om indbruddet klokken 3.55, og betjente ankom til stedet kort efter. Her kunne værthusgæsterne give oplysninger om i hvert fald to af gerningsmændene. Den ene beskrives som en fedladen type, der er 185-190 centimeter høj. Den anden er 170 centimer høj og kraftig af bygning.

Midt- og Vestjyllands Politi oplyser, at både rendegraveren og varebilen er brugsstjålet. Porschen ved politiet ikke noget om endnu.


<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 >>
Forside | Nyheder | Listige steder | Events | Indsend anmeldelse | Om Listige steder | Links | Forum
Copyright © 2007 Listigesteder.dk