Sponsor:

f.eks. by, postnummer eller værtshus
01 - Gadespejlet - Herning
02 - Potten - Skive
03 - Celinas Bar - Århus C
04 - Bro Café - Århus C
05 - Kurts Mor - Århus C


28/12 - Skipperkroen - Virksund, Højsl...
af Esser
20/8 - Mathias Kælderen - Viborg
af jacob
12/3 - Strandborg - LUKKET - Århus C
af mr. L
12/3 - Pub Crawl - Århus C
af mr. L
12/3 - Pub Crawl - Århus C
af mr. L


Sponsor:


Listige Steder


Nyt tiltag hos Julle Bar Viborg
31 / 12 / 2008

Der er sket flere nye tiltag på Julles Bar på Holstebrovej i Viborg. Efter flere henvendelser er der blevet investeret i et poolbord. På længere sigt er det planen, at stamgæsterne skal deltage i turneringer.

Det er Gudrun Christensen, der driver stedet, som hun overtog efter sin bror Gert Juelsgaard. Indtil videre har navnet på det listige sted været det samme, men Gudrun mener selv, at hun nok driver værtshuset på en anderledes måde end sin bror. Derfor er der flere, der har foreslået hende at ændre navnet. Der er en igangværende konkurrence, hvor kreative sjæle kan komme med bud på et nyt navn. Konkurrencen afgøres i starten af det nye år.

Gudrun Christensen fortæller endvidere, at hun har lavet en opfindelse, der sparer hende for meget tid med rengøring af toilettet. Med rød neglelak har hun tegnet små røde prikker i WC-kummen. Så kan mændene nemmere ramme, når de skal tisse.

Nytårsaften fejres på Julles Bar med både spisning og fyrværkeri.Tilmelding er nødvendig.


Boksmedlemmer i Århus franarret kvart million
16 / 12 / 2008

Flere af de store dagblade bl.a. JP og EB bringer i dag historien om Allé Caféen i Århus, hvor kasseren i spareklubben er stukket af med hele formuen. 

Ingen har set kassereren for spareklubben på værtshuset Allé Caféen siden lørdag morgen. Stam­gæsterne har det seneste halve år sparet 250.000 kr. op. Kassereren er stukket af, og nu mangler stamgæsterne penge til julegaverne.

»Han har en thailandsk kone, så han er formentlig taget til Thailand,« fortæller indehaveren af Allé Caféen, Leon Sørensen, som selv er menigt medlem af spareklubben.

Mange værtshuse har deres egen spareklub. På væggen hænger en stor sparekasse, hvor hvert enkelt medlem putter et beløb i sin egen boks. Stamgæsterne kan både spare op til sig selv og til fælles udflugter eller andre arrangementer.

På Allé Caféen har en enkelt sparegæst 40.000 kr. i klemme, mens en anden har 30.000 kr. til gode.

»Der er ingen tvivl om, at bestyrelsen har sovet i timen. Men en spareklub bygger på en vis form for tillid. Den tillid har formanden benyttet sig til at svindle for 250.000 kr.,« siger Leon Sørensen.

 

Den detroniserede spareklub sendte mandag en delegation hen til banken. Men personalet kendte ikke til en konto, som kassereren har oprettet i spareklubbens navn. Stamgæsterne på Allé Caféen frygter derfor, at kassereren løbende har brugt deres indbetalinger, der skulle have sikret en god jul. 

Læs hele historien her

Læs anmeldelsen af Allé Caféen her 

 


Reception og nye tider på Skals Kro
14 / 12 / 2008

Ganske som det hele tiden har været meningen, har forpagteren af Skals Kro, Peder Grove, fået bevilling til at holde åbent til klokken 05 i weekenden. Det skulle gerne indvarsle nye tider på kroen.

»Foreløbig vil den nye forlængede bevilling dog kun blive brugt i krostuen, men jeg håber da engang i det nye år at lave diskotek på John Wayne en gang om måneden ,« siger Peder Grove, der overtog forpagtningen af kroen i august.

Han er meget tilfreds med udviklingen, siden han overtog forpagtningen for godt fire måneder siden, men vil altså gerne udvide aktiviteterne med et månedligt diskotek.

Der er reception i anledning af overtagelsen af kroen fredag den 23. januar. Den har ladet vente på sig, da Peder Grove ville sikre sig, at alle formaliteter med bevilling og den slags var i orden.

Læs hele historien i Viborg Stifts Folkeblad, her


Tredje gang er lykkens gang på Møldrup Kro
14 / 12 / 2008

Anny og Gunnar Holst er ikke sådan at slå ud. To gange tidligere har de måtte dreje nøgle om på Møldrup Kro, men nu ser det ud til, at de ender med at blive lykkens pamfilius. Økonomien ser i hvert fald fornuftig ud. Det hænger bl.a. sammen med, at huslejen denne gang ikke når tidligere tiders niveau.

Kroen har netop fået 05-bevilling natten efter torsdage, fredage og helligdage, men det betyder ikke, at der nu skal være gang i den hver eneste weekend på Møldrup Kro. Familien Holst holder fast i, at der afholdes diskotek den første fredag i hver måned. På disse aftener vil der være ikke færre end tre dørmænd. Endvidere gør man meget ud af at sikre, at alle gæster er over 18 år, når klokken kommer over midnat. 

Læs mere i Viborg Stifts Folkeblad, her


Nykroen i Løgstrup søger ny forpagter
25 / 11 / 2008
I følge Viborg Stifts Folkeblad tirsdag den 25. november, blev det svært for de frivillige lokale bartendere, at få den fritidsbaserede rolle som krofatter/ og -mutter til at gå op med sit faste arbejde og familieliv. Det har desværre fået de lokale forpagtere af Nykroen i Løgstrup til at opsige kontrakten.

Knud Schou, ejeren af stedet, startede selv som krovært, men tiden blev for knap, så i sommers forpagtede han Nykroen ud til en stribe lokale mænd, som i forvejen var stamgæster.

Men siden er halvdelen faldet fra, og de tilbageværende kan ikke få vagterne til at hænge sammen med øvrige gøremål og forpligtigelser.


<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 >>
Forside | Nyheder | Listige steder | Events | Indsend anmeldelse | Om Listige steder | Links | Forum
Copyright © 2007 Listigesteder.dk