Sponsor:

f.eks. by, postnummer eller værtshus
01 - Gadespejlet - Herning
02 - Potten - Skive
03 - Celinas Bar - Århus C
04 - Bro Café - Århus C
05 - Kurts Mor - Århus C


28/12 - Skipperkroen - Virksund, Højsl...
af Esser
20/8 - Mathias Kælderen - Viborg
af jacob
12/3 - Strandborg - LUKKET - Århus C
af mr. L
12/3 - Pub Crawl - Århus C
af mr. L
12/3 - Pub Crawl - Århus C
af mr. L


Sponsor:


Listige Steder


Indbrud på Christiansborg
21 / 8 / 2008
To mænd i 20’erne havde maskeret sig, men ikke desto mindre sladrer overvågningskameraet på værtshuset Christiansborg i Bjerringbro om ganske mange detaljer fra det indbrud, de to begik. 

Der er tale om to unge mænd, der beskrives som håndværkertyper - ikke mindst på grund af det værktøj, de benyttede sig af, da de skaffede sig adgang til værtshuset gennem et vindue. Optagelsen viser også, at de to sandsynligvis ikke var specielt erfarne, for efter at have kæmpet med døren i seks minutter, måtte de opgive og forsøge sig med et vindue. Indehaver af Christiansborg Flemming Christiansen vurderer også, at de to ikke var kendte på stedet, for de valgte det vindue, der var mest besværligt at komme ind ad, og deres gang på stedet tyder på, at de kun kan have været der en enkelt gang.

Chrisitansborg skulle være sikret mod indbrud, men tyvene havde arbejdsro, da der var en fejl i alarmeringssystemet. Det er ikke endelig opgjort, hvad de to mænd slap afsted med, men Flemming Christiansen kan allerede se, at der mangler et tv og en projector.

De to mænd beskrives som midt i 20’erne, håndværkertyper af slank bygning. De kørte i en sort BMW.

Nabostrid på Trinity
21 / 8 / 2008

Karin Amstrup er nabo til Trinity bodega, og det er ofte, der bliver smidt flasker og dåser ind på hendes side af hækken. I følge Karin Amstrup ligger der fire-fem flasker i hækken efter hver fredag og lørdag nat.

Michael Lindegaarde Jensen, der ejer Trinity, mener ikke, at flaskerne kommer inde fra bodegaen. Der står en mand i døren, der giver gæsterne plastikkrus i stedet for deres flasker, når de går hjem.

Karin Amstrup har foreslået Michael Lindegaard Jensen at sætte et hegn op ind til hendes have. Men det vil Michael Jensen ikke. Men det ser han ingen grund til, da han ikke mener, at flasker kommer fra hans forretning.

Karin Amstrup forsøger at stoppe de vildfarende flaskerne og andre ting fra bodegaen ved ikke at klippe sin hæk.


Igen ballade på Houlkær Bodega
21 / 8 / 2008

I følge Viborg Stifts Folkeblad har der igen været ballade på Houlkær Bodega.

En 25-årig mand fra Houlkær-området må tre måneder i fængsel efter at have delt øretæver ud uden for den lokale bodega efter lukketid. Da det var den tredje dom for vold, den seneste fra december sidste år, blev straffen sat til tre måneders fængsel.

Der er tale om en fællesstraf, da der stod 30 dage i sparekassen fra december-dommen, så den dømte tænkte sig ikke lige om, da han overtrådte prøvetiden efter få måneder.

Den aften i marts mødte han en anden mand på bodegaen. De to har aldrig kunnet lide hinanden, forklarede den 25-årige i retten, og der var i løbet af aftenen lidt kontroverser mellem dem. Da han mente at modparten kaldte ham et eller andet, da værtshuset lukkede, fulgte han efter manden.

Han huskede ikke at have slået mere end en gang, og han vidste ikke at slaget ryddede voldsofrets mund for to tænder.

 


Ballade på Houlkær Bodega
21 / 8 / 2008
En 31-årig mand fra Viborg blev mandag aften så vred på politiet, at betjentene måtte trække pebersprayen for at få ham til at falde til ro. Han var vred over, at hans 25-årige kammerat netop var blevet taget med en klump hash på bodegaen i Houlkær. Den 31-årige truede betjentene på en måde, så de vurderede, at det ville være endt i slagsmål, hvis ikke manden var blevet bremset. Han blev taget med i detensionen og fik skyllet øjnene, og efter to timer var politiet klar til at lukke ham ud igen. Det var den 31-årige imidlertid ikke, for han kastede rundt med spanden med skyllevand og blev derfor sat ind i endnu nogle timer.

Sommerfest på Nykroen i Løgstrup
7 / 8 / 2008

Lørdag den 30. august holder Nykroen i Løgstrup stor sommerfest. Der vil være live musik. Svenske Tomboola Band er hovednavnet. Om eftermiddagen spiller de lokale "De Små Prinsesser".

Vel mødt til en hyggelig dag på Nykroen. 


<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 >>
Forside | Nyheder | Listige steder | Events | Indsend anmeldelse | Om Listige steder | Links | Forum
Copyright © 2007 Listigesteder.dk