Sponsor:

f.eks. by, postnummer eller værtshus
01 - Gadespejlet - Herning
02 - Potten - Skive
03 - Celinas Bar - Århus C
04 - Bro Café - Århus C
05 - Kurts Mor - Århus C


28/12 - Skipperkroen - Virksund, Højsl...
af Esser
20/8 - Mathias Kælderen - Viborg
af jacob
12/3 - Strandborg - LUKKET - Århus C
af mr. L
12/3 - Pub Crawl - Århus C
af mr. L
12/3 - Pub Crawl - Århus C
af mr. L


Sponsor:


Listige Steder


El Toro i Herning sat til salg
5 / 1 / 2012
"Hyggelig og funktionel restauration indrettet med bar-/serveringsområde, restaurantkøkken, grovkøkken, depotrum, personalerum og flaskerum samt toiletter."

Sådan beskriver ejendomsmægler EDC Niels Kofoed A/S i Herning ejendommen Skolegade 6, som netop er blevet sat til salg. I ejendommen fra 1890 ligger i dag værtshuset El Toro. Og det kan altså blive dit, hvis du vel at mærke er parat til at lægge et beløb på 2,75 millioner kroner. Det er i hvert fald udbudsprisen.

Med i handlen får køberen al inventar. Også de tre spilleautomater, der er sat op i værtshuset, bliver stående, hvis køberen ønsker det.

El Toro er et kendt sted i det herningensiske værtshusmiljø. Blandt andet fungerer stedet som morgen- og formiddagsværtshus lørdag og søndag, hvor mange af byens øvrige beværtninger holder lukket.

Omkring 50 gæster er der plads til i de 202 kvadratmeter erhvervsareal hos El Toro, men om det fortsat skal være sådan, er naturligvis helt op til en ny ejer. Der er i øvrigt mulighed for at udvide med en tilbygning, da bebyggelsesprocenten på den omkring 450 kvadratmeter grund er 75 procent.

Artiklen er fra aoh.dk

Christiansborg og Walk-In i Bjerringbro konkurs
4 / 10 / 2011
Viborg Stifts Folkeblad bringer i dag denne triste historie:

Restauratør Flemming Christiansen, der driver bodegaen »Christiansborg« i Rossensgade og diskoteket »Walk-In« har i sidste uge indgivet konkursbegæring. Bobestyrer er Ret & Råd Advokaterne ved Ole Krabbe.

»Jeg har truffet beslutningen i samråd med min revisor og min far, der er bogholderuddannet, og jeg stopper nu, inden gælden når at vokse mig over hovedet. Årsagen er svigtende indtjening i begge forretninger, for både unge og mere modne folk går ikke i byen og bruger så mange penge som før i tiden. I sidste weekend tjente vi kun 316 kroner på at drive Walk In, så det siger selv, at det ikke kan løbe rundt mere,« siger Flemming Christiansen om sin konkursbeslutning.

Flemming Christiansen satsede stort i sommer på at sætte et restaurationstelt med levende musik op ved Christiansborg under Grundfos-legene. Men publikum svigtede fælt. Det gav ham en bet på 85.000 kr.:

»Og det er mere, end så lille en forretning kan bære«, bedyrer den nu forhenværende restauratør.

Han håber, at der kan findes en køber til hans etablissementer, men han frygter det værste:

»Det er jo ikke bare mig, der har indtjeningsproblemer. Det har så godt som alle i branchen. Der sker jo ingen udvikling nogen steder«.

Flemming Christiansen bliver ikke arbejdsløs. Han har hele tiden haft et fast job som køkkenchef på den Jyske Håndværkerskole i Hadsten. Og det holder han fast i.

Valgkamp på Julles Bar i Viborg
9 / 9 / 2011
Forleden besøgte folketingskandidat Mads Panny sammen med sin lokale S-kollega Karin Gaardsted forsorgshjemmet Vibohøj på Rørsangervej. Fredag den 9. september ved 17-tiden rykker han sammen med Dansk Folkepartis Benny Ragner valgkampen ind på bodegaen Julles Bar på Holstebrovej i samme bydel.

De to folketingsaspiranter vil foruden at nyde en fyraftensøl med de øvrige gæster holde oplæg og forsøge at sætte gang i en diskussion om blandt andet velfærd og udlændingepolitik. Og om Dansk Folkeparti eller Socialdemokratiet er det »sande« arbejderparti anno 2011.

Ifølge værtshusejer Gudrun Christensen bliver der - også i mellem valgkampene - diskuteret masser af politik på Julles Bar.

Men ingen politikere har hidtil kigget forbi for at høre på og tale med potentielle vælgere blandt bodegaens gæster.

I dagens anledning bydes der foruden kælderkolde pilsnere også på gratis pølser.

Historien er bragt i netudgaven af Viborg Stifts Folkeblad.

Borgerkroen i Vejle udbrændt
28 / 8 / 2011
Natten til lørdag den 13. august udbrændte kroen, der var så overtændt, at brandvæsenet intet kunne stille op, da alarmen gik klokken 4.43 lørdag morgen.
- Da vi kom ned til Vestergade, stod flammerne ud gennem vinduerne i kroen i stueetagen. Den er helt udbrændt, mens lejligheden ovenover har fået meget røg. Men selve ilden har ikke spredt sig til andre ejendomme, fortæller indsatsleder ved Vejle Brandvæsen, Kristian Müller.

Borgerkroen har blandt andet Danske Bank som nærmeste nabo, men på intet tidspunkt var der fare for, at branden ville brede sig til naboejendommene.

Kroen var lukket, da brandvæsenet nåede frem, og der var derfor ingen til stede i de brændende lokaler, som brandvæsenet rykkede ud med fire biler og ni mand for at redde. De arbejdede med branden i to en halv time, inden de kunne forlade Vestergade.

Nogen teori om, hvordan branden er opstået, har indsatslederen ikke.

Det bliver politiets teknikere, der skal undersøge brandårsagen.

Tjen endnu flere penge på dit listige sted
14 / 7 / 2011
Se hvordan Jon Taffer fra Bar Rescue giver gode eksempler på, hvordan du bliver endnu mere velhavende.

Jon Taffer har mere end 22 års erfaring med drift af hotel og restauration.

Se klippet her

Se også Facebook<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 >>
Forside | Nyheder | Listige steder | Events | Indsend anmeldelse | Om Listige steder | Links | Forum
Copyright © 2007 Listigesteder.dk