Sponsor:

f.eks. by, postnummer eller værtshus
01 - Gadespejlet - Herning
02 - Potten - Skive
03 - Celinas Bar - Århus C
04 - Bro Café - Århus C
05 - Kurts Mor - Århus C


28/12 - Skipperkroen - Virksund, Højsl...
af Esser
20/8 - Mathias Kælderen - Viborg
af jacob
12/3 - Strandborg - LUKKET - Århus C
af mr. L
12/3 - Pub Crawl - Århus C
af mr. L
12/3 - Pub Crawl - Århus C
af mr. L


Sponsor:


Listige Steder


Peter Degn dropper fodbold og går i baren
26 / 5 / 2011
Den tidligere Silkeborg-profil Peter Degn stopper sin karriere som fodboldspiller og helliger sig i stedet en karriere som bodegabestyrer i den jyske by Ebeltoft.

- Jeg har en bodega i Ebeltoft, så den skal jeg bruge meget af min tid på nu. Jeg har ingen uddannelse, så det er dejligt at have den at falde tilbage på, siger Peter Degn til tipsbladet.dk.

Peter Degn sagde allerede i november, at det kunne være slutningen på karrieren, hvis ikke han kunne finde en ny klub på topplan, efter Silkeborg ikke ønskede at forlænge kontrakten med kantspilleren.

- Der har ikke været noget som helst, så det må være slut nu. Det var det, konstaterer 33-årige Peter Degn.

Midtbanespilleren, der fik sit gennembrud hos AGF i midten af 1990'erne, var egentlig klar på en ny kontrakt, men har opgivet en karriere på højt niveau. Men helt slut med den lille runde læderbold er det ikke.

- Jeg kommer til at spille lidt Serie 5-fodbold for Ebeltoft, fastslår den tidligere U/21-landsholdsspiller.

Peter Degn nåede i sin aktive karriere også at spille for Everton, Brøndby og Vejle.

Der er tale om Bodega Toldboden, Toldbodvej 1, Ebeltoft, tlf. 86 34 39 44.
Den vil naturligvis blive anmeldt ved Listigesteders førstkommende tur til Grenå. Vi modtager naturligvis gerne anmeldelser fra gæster, der allerede har besøgt Bodega Toldboden.

Helstegt pattegris og karaoke på Julles i Viborg
26 / 5 / 2011
Julles Bar, Holstebrovej 31 B, Viborg, holder den 1. juni kl. 18.00 stort arrangement. Kom og spis helstegt pattegris. Der vil være mulighed for at få afprøvet sangstemmen, ligesom man også kan få sig en svingom.
Tilmelding er nødvendig. Der er et begrænset antal pladser.

Pris for deltagelse kr. 125,-.

Amok på Møldrup Kro
17 / 2 / 2011
Viborg Stifts Folkebald bringer den 17/2 følgende historie:

To 19-årige mænd fra Simested gik nærmest totalt amok og smadrede nærmest alt omkring sig, da de den 26. november var gæster på Møldrup Kro. Skaderne løb efterfølgende op i 100.000 kroner.

Det grove hærværk og en voldsepisode med kromand Gunnar Holst har givet begge de to ungersvende en dom ved Retten i Viborg på 60 dages fængsel.

Anledningen til de to unges voldsomme vrede var, at kromanden smed dem ud.

Han var blevet tilkaldt, fordi servictricen mistænkte de to for at have snuppet to flasker spiritus i baren. En af de unge var også stærkt provokerende, da han ignorerede servitricens besked om, at han ikke måtte ryge i lokalet.

Da kromanden havde givet de to Simested-drenge besked om, at de var uønskede på kroen, fulgte de efter ham ud i kroens køkken for at få en forklaring. Her skubbede den ene af dem kormanden voldsomt i brystkassen med begge hænder.

Kromanden havde i forvejen et godt øje til en af de unge, som han mistænkte for at have stjålet en ismaskine.

Servictricen var fulgt efter og kunne fra døren se, hvordan de to unge slog mobiltelefonen ud af hånden på kromanden, så han ikke kunne ringe til politiet.

Hun forklarede videre i retten, at de to 19-årige tog en fastnettelefon fra hende, så hun heller ikke kunne ringe. Kromanden fik dog ringet fra et andet lokale.

Imens var ophidselsen hos de to unge steget til vulkanske højder. På vej ud smed de om sig med borde og stole, så flasker i baren samt glas og flere lamper blev knust.

Det voldsomme kasteskyts smadrede også en spilleautomat, et kasseapparat, fadølsanlæg og en maskine til udskænkning af Jägermeister. Kroens bar fik også skader.

For lige som at sætte trumf på vreden, blev der også kylet et tungt marmorbord igennem en rude på 40 gange 60 centimeter. Det skete med så voldsom kraft, at rammen også røg med ud på gaden.

På grund af de tidligere domme kunne straffen ikke gøres betinget, begrundede dommeren sin afgørelse.

Poker på Listige Steder
6 / 2 / 2011
Poker er inden for det seneste årti blevet populært at spille, og flere barer og bodegaer rundt om i landet begyndte at arrangere turneringer for at komme med på trenden. De fleste steder måtte dog droppe turneringerne i 2010, da SKAT begyndte at kræve, at man skulle have en licens for at arrangere pokerturneringer.

Siden licens-systemet blev indført, er det primært kun pokerklubber, som har fået licens. Det er umiddelbart lidt ærgerligt, da det ikke er lige så hyggeligt at sidde og spille i et eller andet tilfældigt lokale i en pokerklub sammenlignet med et værtshus eller en bar.

Blandt værtshusene i Jylland er det i øjeblikket kun Waxies i Aarhus, som arrangerer pokerturneringer på lovlig vis. Her spilles der hver torsdag, og det koster 300 kr at være med. 300 kr er også den maksimale grænse for indsats, som SKAT har sat i reglerne for licensen. Desuden er den maksimale gevinst sat til 15.000 kr.

Reglerne kræver også, at man skal indbetale pengene på forhånd, så man kan ikke bare møde op på stedet og spille. Det sætter selvfølgelig en begrænsning på muligheden for at spille og er en af hovedårsagerne til, at meget få værtshuse har søgt og fået licens.

Her kan du se en liste over de pokerklubber og steder i Danmark, som i øjeblikket har fået licens til at arrangere turneringer:

http://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=1879439&vId=0

Artiklen er leveret af pokerlistings.dk

Bodega Pinden tilbage i Viborg
27 / 10 / 2010
En gruppe på Facebook ønsker at genoplive den nu hedengangne Bodega Pinden i Viborg. Følg med
her


Det bliver spændende at følge, om de har held med projektet. Lokalerne, der tidligere husede Pinden, er nu lejet ud til Dickens Pub.

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 >>
Forside | Nyheder | Listige steder | Events | Indsend anmeldelse | Om Listige steder | Links | Forum
Copyright © 2007 Listigesteder.dk