Sponsor:

f.eks. by, postnummer eller værtshus
01 - Gadespejlet - Herning
02 - Potten - Skive
03 - Celinas Bar - Århus C
04 - Bro Café - Århus C
05 - Kurts Mor - Århus C


28/12 - Skipperkroen - Virksund, Højsl...
af Esser
20/8 - Mathias Kælderen - Viborg
af jacob
12/3 - Strandborg - LUKKET - Århus C
af mr. L
12/3 - Pub Crawl - Århus C
af mr. L
12/3 - Pub Crawl - Århus C
af mr. L


Sponsor:


Listige Steder


Vindstyrke 12 i Thorsø genåbner
27 / 10 / 2010
Efter at have været lukket i flere måneder genåbner bodegaen Vindstyrke 12. Det sker onsdag 13. oktober.

Det er Hadsten-borgerne Helle Buch og Henning Kjeldsen, der puster nyt liv i den legendariske bodega.

»Vi glæder os til at komme i gang. Vi mener, at der bør være basis for et sted som Vindstyrke 12 i Thorsø, fordi de nærmeste lignende steder ligger i Hammel og Bjerringbro. Vi kan fornemme på folk, vi har talt med, at der har manglet noget i Thorsø i de måneder, hvor Vindstyrke 12 har været lukket,« siger Helle Buch.

Vindstyrke 12 åbner hver dag kl. 10 om formiddagen. Til hverdag lukker bodegaen til midnat og i weekenden kl. 02.

»Vi holder åbent årets 365 dage. Vi vil lave en masse aktiviteter og arrangementer. Vi vil blandt andet forsøge at tiltrække kendte musikalske navne og dj’s,« siger Helle Buch og fortæller, at der også bliver mulighed for et slag billard.

Vindstyrke 12 er ikke den eneste bodega, Helle Buch og Henning Kjeldsen driver. De har Aakroen i Hadsten og for få uger siden overtog de bodegaen Den Røde i Kristrup.

Det er noget af et karriereskifte, Helle Buch har fortaget. For knap tre år siden tog hun orlov fra sit job hos SKAT i Randers for at stå bag disken på Aakroen. Siden har hun været kromutter på fuld tid.

»Vil man være i den her branche og leve af det, er man nødt til at satse, og det er derfor, at vi nu åbner i Thorsø,« siger Helle Buch.

Hun vil primært tage sig af driften af Aakroen, mens Henning Kjeldsen tager sig af Vindstyrke 12.


Røveri hos Bodega No 1 i Bjerringbro
27 / 10 / 2010
En 20-årig servitrice blev søndag morgen ved fem-tiden udsat for røveri, da hun var ved at gøre rent efter lukketid.

Kvinden havde ladet bagdøren stå åben for at lufte ud, da en mand kom ind og truede med en lille kniv, mens han råbte: »Det er et røveri«.

Kvinden blev tvunget med ud i et baglokale, hvor hun udleverede 74 pakker cigaretter og 8553 kroner i sedler og mønter. Herefter stak røveren af, uden at den unge kvinde så i hvilken retning.


Sparsomt signalement af røveren
Kvinden var så bange, at hun heller ikke bemærkede ret meget vedrørende røveren. Der er nærmest intet signalement ud over mørkt tøj og hætte for ansigtet.

Manden talte dansk, men kvinden mener dog, at hun kunne skimte mørk hud omkring øjnene.

Hun har også en fornemmelse af, at der var en medgerningsmand, da det var som om røveren havde snak med en person uden for bodegaen, oplyser politiet.

Somaliere nægtes adgang
27 / 10 / 2010
I vrede over at blive nægtet adgang til morgenværtshuset New York i Låsbygade i Kolding, begik flere somaliere søndag morgen et groft hærværk mod værtshusets ejendom.

Ødelæggelserne er blevet optaget på værtshusets videoovervågning.

Det viser sig nu, at hærværket løber op i 70.000 kroner, da ejendommens elektroniske port blev ødelagt. Et el-kabel blev revet over til porten, hvorefter porten blev revet løs fra væggen og gearkassen på elektronikken blev ødelagt. Samtidig blev en lampe i porten revet ned fra væggen.

Hærværket og et tyveri fra en gæst få dage tidligere på værtshuset har nu medført, at restauratør Peter Jørgensen, New York i Låsbygade, i fremtiden nægter somaliere adgang til værtshuset.

Tidligere har en gruppe somaliere på otte-ni haft karantæne, men nu er restauratørens tålmodighed ophørt. Fremover vil alle somaliere bliver forment adgang til morgenværtshuset.

Hos politiet i Kolding mener man, at det er ulovligt at nægte en befolkningsgruppe adgang til værtshuset.

- Når der gives karantæne, er det ikke fordi personen er somalier, men karantænen gælder en enkelt person på grund af vedvarende dårlig opførsel eller kriminalitet, siger vicepolitikommissær Henrik Nørgaard Petersen.

Inden restauratøren begynder på sin nye praksis, vil politiet have en dialog med ham omkring forholdene.

- Min klare opfattelse er, at det er ulovligt at udelukke alle somaliere. Og har jeg ret i det, og vil restauratøren ikke rette sig efter gældende regler og love, må vi skride til bøder, siger vicepolitikommissæren.

Indbrud på Midtjyden, Viborg
3 / 8 / 2010
Mellem klokken tre lørdag (den 31. juli) morgen og de første formiddagstimer blev der begået indbrud i værtshuset Midtjyden i St. Sct. Hans Gade.
Tyvene kom ind ved at afliste en rude i indgangsdøren og gik efter at bryde en spillemaskine op. Da det mislykkedes, trøstede de sig med tre-fire kartoner cigaretter af forskellige mærker.

Mødestedet i Viborg udsat for røveri
3 / 6 / 2010
Tre mænd i mørkt tøj og iført elefanthuer røvede i nat ved halv tre-tiden Bodega Mødestedet på Rughavevej i Viborgs vestby.

De tre mænd kom ind i bodegaen gennem bagindgangen, mens en ansat var i gang med at lukke. Den ansatte blev overfaldet med flere slag af en vandrestav i blandt andet hoved og skulder. Samtidig truede røverne den ansatte til at udlevere mellem 300 og 400 kroner fra kassen og 10 til 12 flasker spiritus.

De tre mænd flygtede fra bodegaen på en sort Kymco-scooter med nummeret VZ9615, som de også stjal ved bodegaen, oplyser politiet.

Kort efter så et vidne de tre mænd på knallerten på Skaldehøjvej i Houlkær. Men selv om en patruljevogn jagtede de tre mænd, forsvandt de dog på stisystemet.

De tre mænd beskrives som sydlandsk udseende, oplyser politiet.

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 >>
Forside | Nyheder | Listige steder | Events | Indsend anmeldelse | Om Listige steder | Links | Forum
Copyright © 2007 Listigesteder.dk