Sponsor:

f.eks. by, postnummer eller værtshus
01 - Gadespejlet - Herning
02 - Potten - Skive
03 - Celinas Bar - Århus C
04 - Bro Café - Århus C
05 - Kurts Mor - Århus C


28/12 - Skipperkroen - Virksund, Højsl...
af Esser
20/8 - Mathias Kælderen - Viborg
af jacob
12/3 - Strandborg - LUKKET - Århus C
af mr. L
12/3 - Pub Crawl - Århus C
af mr. L
12/3 - Pub Crawl - Århus C
af mr. L


Sponsor:


Listige Steder


Stjal guld på Skals Kro
20 / 5 / 2010
Hvis det ikke lige er en guldmedalje man har gjort sig fortjent til, så skal man ikke lade andre hænge tingeltangel om sin hals.

Det fandt en 65-årig kvinde fra Skals ud af, da hun i aftes var gæst på Skals Kro i Hovedgaden.

Her kom der pludselig det politiet betegner som et sigøjnerlignede par ind på kroen og hængte guldkæder om halsen på kvinden.

Da hun ingen guldkæder skulle have, fjernede sigøjnerne selv kæderne. Med i købet røg den 65-årige kvindes egen Bischmark-kæde. De to tricktyve kørte fra stedet i en grå Mercedes.

Chaplins (Viborg) fremtid afgjort
18 / 4 / 2010
Den lokale forretningsmand Kim Bach har købt Chaplin. Tilbage i 1990 etablerede Kim Bach i Viborg Chaplin-diskotek nummer to i kæden. Efter at bygning og diskotek har været på andre hænder i 15 år, køber Kim Bach nu Chaplin tilbage.
»Det var ganske enkelt trist at se på. Messing Jens lukkede, så var der knas med Chaplin. Det kan ikke passe, at en by med 45.000 indbyggere ikke har plads til to diskoteker. Chaplin er altid det sted, der har stået mit hjerte nærmest, for det var det, der startede det hele for mig i restaurationsbranchen, så derfor gør jeg det,« forklarer Kim Bach købet.

Han har en underskrevet accept af det tilbud, han sammen med sin partner Jakob Christensen har givet på bygningen og diskoteket. Lige så snart blækket er tørt på slutsedlen, går håndværkerne i gang, lover Kim Bach.

»Det ligner et projekt for flittige hænder, for der er ikke sket de store ændringer, siden jeg solgte stedet, næsten til den samme ejerkreds, som nu sælger Chaplin tilbage. Vi har tænkt os at lave alt om inden for de fire vægge, så det kommer nok til at koste et par millioner kroner,« vurderer Kim Bach.

Kim Bach ejer i forvejen de populære steder Dickens og Latinerly. Begge er steder for det lidt mere modne publikum. Hans nye sted, som skifter navn fra Chaplin, vil appellere til en yngre målgruppe. Forventet genåbning vil være omkring september 2010.

Værtshusgæster afstraffede tyv
18 / 4 / 2010
TV2 bringer på deres hjemmeside i søndag den 18. april denne histore fra Århus:

Et forsøg på at stjæle på et værtshus i det indre Århus førte natten til søndag til en afstraffelse af tyven.

Politiet blev tilkaldt til et større slagsmål ud for 7-Eleven i Søndergade ved 1-tiden.

Offeret stak af ved politiets opdukken, men han blev senere fundet og bragt til skadestuen. Der er tale om en 32-årig rumænsk mand, som ifølge vidner havde forsøgt at stjæle på værtshuset Passage-vinstuen. Det blev opdaget, hvorefter manden blev jagtet ud på gaden, indhentet, slået og sparket.

Politiet anholdt på stedet en 26-årig mand, som ifølge politiet sparkede den 32-årige i hovedet. Den 26-årige vil senere søndag blive fremstillet i grundlovsforhør med krav om fængsling, oplyser vagtchef Mikael Larsen i Østjyllands Politi.

Chaplin i Viborg er lukningstruet
29 / 3 / 2010
Viborg Stifts Folkeblad skriver den 29/3 2010 følgende historier om en af Viborgs længst levende beværtninger:

Endnu et af Viborgs udesteder, er i fare for at have været åbent for sidste gang.

Det er diskotek Chaplin i Vesterbrogade, hvor forpagter Jan Baltzer Nielsen, Grenå, er usikker på, om diskoteket åbner igen i påskedagene.

»Lige nu er der ingen bestyrer. Før jeg har været i Viborg kan jeg ikke sige ret meget,« siger Jan Nielsen.

Han indsatte Michael Vejlstrup som bestyrer, da han i december i fjor overtog forpagtningen af Chaplin.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Michael Vejstrup, men på Facebook bekræfter han, at han ikke længere er en del af Chaplin, og at han af Jan Nielsen havde fået at vide, at nøglen ville blive drejet.

Chaplin åbnede i 1991 med restauratør Kim Bach i spidsen. Han driver i dag Dicken's Pub og Latinerly. I 1995 solgte han Chaplin til Brian Ritz, som drev Chaplin frem til 2004. Siden har diskoteket haft forskellige forpagtere.

Tidligere i år fik nattelivet i Viborg det første alvorlige slag, da diskotek Messing Jensen lukkede, få måneder før sit 40 års jubilæum.

Chaplins lokaler på Vesterbrogade har for et par generationer Viborgensere ellers været lig natteliv. Før Chaplin åbnede, hed stedet gennem mange år Smedekroen.

Messing Jens i Viborg lukker
9 / 3 / 2010
Den kendte - næsten legendariske - natklub, restaurant og diskotek Messing Jens, der til sommer kunne have fejret 40-års jubilæum, lukker søndag morgen klokken 5. For sidste gang.
Indehaver og ejer af ejendommen, Edmund Pedersen, har udlejet lokalerne til tøjbutikken Bestseller, der forventes at kunne flytte ind omkring den 1. maj efter ombygning.
Edmund Pedersen siger, at han godt nok har fået flere tilbud om at overtage lokalerne.

»Hvis Messing Jens var en rigtig god forretning, ville jeg naturligvis ikke have afhændet lokalerne, men jeg kan ikke drive forretning på nostalgi og romantik alene,« siger Edmund Pedersen. Han driver i forvejen Jysk System Rengøring med cirka 200 ansatte og seks ejendomsselskaber. Edmund Pedersen ejer fortsat bygningen.

Personalet på Messing Jens blev orienteret om lukningen på et personalemøde i aftes.

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 >>
Forside | Nyheder | Listige steder | Events | Indsend anmeldelse | Om Listige steder | Links | Forum
Copyright © 2007 Listigesteder.dk