Sponsor:

f.eks. by, postnummer eller værtshus
01 - Gadespejlet - Herning
02 - Potten - Skive
03 - Celinas Bar - Århus C
04 - Bro Café - Århus C
05 - Kurts Mor - Århus C


28/12 - Skipperkroen - Virksund, Højsl...
af Esser
20/8 - Mathias Kælderen - Viborg
af jacob
12/3 - Strandborg - LUKKET - Århus C
af mr. L
12/3 - Pub Crawl - Århus C
af mr. L
12/3 - Pub Crawl - Århus C
af mr. L


Sponsor:


Listige Steder


Nyt værtshus i Vejle
15 / 6 / 2009
Johnny Beck fra Lumskebugten er klar til at konkurrere med sig selv med nyt værtshus i Havnegade
Da Johnny Beck stadig hed Larsen og netop havde sat sine 17-årige ben i Vejle, var hans første arbejdsplads posthusets sorteringsafdeling i Havnegade.

Nu er Johnny tilbage - uden mellemnavnet Larsen og postuniform. Den 51-årige værtshusejer fra Lumskebugten er sammen med kompagnonen Thomas Christensen klar til at indrette det tidligere posthus til det, de kalder et "moderne værtshus".

Siden posten flyttede fra Havnegade til Gammelhavn har den ucharmerende ejendom lige før viadukten under jernbanen rummet forskellige forretninger - blandt andet en sportsbutik og senest Solo Pizza.

Røver gik på Mallorca Bar
15 / 6 / 2009
En røver fik mandag morgen kun kort tid til at glæde sig over udbyttet fra sit røveri mod 7 Eleven på Vesterbro i Aalborg, skriver nordjyske.dk.

Manden var i færd med at drikke på Mallorca Bar i Aalborg, da politiet dukkede op.
Ifølge nordjyske.dk kunne betjentene se, at manden passede perfekt på det signalement, der var blevet afgivet på gerningsmanden fra røveriet tidligere på morgenen.

Det skete omkring klokken tyve minutter over fire, da manden gik ind i 7 Eleven-butikken og truede personalet til at udlevere et formentlig mindre pengebeløb. Ifølge nordjyske.dk truede manden med en hånd i lommen.

Politiet skal nu have opklaret, hvem røveren er, for det vil han ikke oplyse til politiet.

Artikel om LS i Viborg Stifts Folkeblad
2 / 6 / 2009
Tirsdag den 19. maj 2009 bragte Viborg Stifts Folkeblad en fin artikel om listigesteder.dk.
Læs den her

Værtshus lukket: Servitricen var fuld
1 / 6 / 2009
JP.dk bringer i dag, mandag den 1. juni, nedenstående historie:

Lige børn leger bedst, tænkte en servitrice tilsyneladende på et værtshus i Roskilde i nat. Så blandt de berusede gæster valgte den 39-årige servitrice også at drikke sig godt og grundigt fuld.

”Det fremgik med al ønskelig tydelighed, at hun var godt og vel påvirket. Hun er faktisk slet ikke i stand til at passe butikken, da vi kommer derind,” siger Carsten Andersen, der er kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Det var under et helt rutinemæssigt besøg på værtshuset, at betjentene kunne konstatere, at der også bag bardisken blev gået heftigt til de våde varer.

”Så politiet vælger at sige, at vi hellere må få smidt gæsterne ud og lukke her for i aften, og få lagt hende hjem i seng,” siger Carsten Andersen fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Da betjentene havde gjort det klart for værtshuset gæster, at den sidste omgang var blevet skænket for denne gang, forlod de alle beværtningen stille og roligt.

Mens festen dermed sluttede for både servitricen og gæsterne, kan ejeren af værtshusets bevilling dog godt forvente en henvendelse fra politiet i den nærmeste fremtid.

”Her bagefter skal vi selvfølgelig have en snak med bevillingshaveren om, at det ikke er så smart, når medarbejderen falder i gryden på den måde. Vi må lige have forklaret, at den går altså ikke en anden gang,” siger Carsten Andersen.

Topløs servering Willies Pub i Sparkær
18 / 5 / 2009
Det rygtes, at Willies Pub disker op med både strip og topløs servering Kristi Himmelfarts dag kl. 22.00. Se yderligere info på Facebookgruppen for Willies Pub.

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 >>
Forside | Nyheder | Listige steder | Events | Indsend anmeldelse | Om Listige steder | Links | Forum
Copyright © 2007 Listigesteder.dk